pátek 25. května 2012

Jak jsem se k tomu dostala....

   Poprvé jsem jela na vodu v devítce. Byli jsme tenkrát na raftech na Vltavě. Až na to, že jsme během jízdy každý den asi 10x zmokli a uschli, jsme si výlet užili. To se ale nedalo říct o naší třídní, která se s námi poslední 3 dny výletu odmítala bavit, což se nám náramně hodilo. :) Bylo to taky proto, že jsme si z ní ještě se 2 učiteli dělali srandu.
   Při jedné jízdě jsme si jako obvykle spojili rafty a třídní s ještě jednou učitelkou se chtěly připojit, tak jsme je nechali. Jelikož bylo spojených asi 5 raftů, učitelky byly na kraji, kde se znenadání objevila mělčina a oni na ní nechtěně zakotvili. Další 4 rafty se bleskurychle domluvily, rozpojili jsme se a všichni pořádně zabrali a ujeli jsme jim, aby nás nemohli dohonit. Pak jsme jen z dálky sledovali, kdo se odváží vystoupit z raftu a roztlačit ho. Jak jsme mohli tušit, naše třídní to nebyla, jenom nadávala, ale nohu do vody by si přece nenamočila.
   Poslední den výletu celý propršel a třídní byla tak naštvaná, protože to nebylo podle jejích představ, že se na nás celý den ani nepodívala. Byl to super výlet!



Žádné komentáře:

Okomentovat